coe_logo
  

 

 

Lajmet e fundit  


  2014-11-25 17:00:00 Zyra e Kėshillit tė Evropės nė Tiranė, nė bashkėpunim me Kuvendin e Shqipėrisė, publikon studimin INDIREG mbi AMA-n

Tiranë, 25/11/2014 - Zyra e Këshilli të Evropës në Tiranë, në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë, publikoi sot një raport mbi treguesit ligjorë dhe faktikë të pavarësisë dhe efiçencës së funksionimit të Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA) deri në 31 tetor 2014, të përgatitur nga ekspertë ndërkombëtarë sipas metodës INDIREG.

Studimi u porosit nga Këshilli i Evropës me kërkesë të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë dhe u realizua nga Dr. Kristina Irion (Instituti për Ligjin e Informimit i Universitit të Amsterdamit), Michele Ledger ...


  2014-10-01 11:25:00 Call for Traineeship 2015

The Council of Europe Office in Tirana opens Call for Traineeship positions, for the year 2015, for highly motivated candidates wishing to acquire practical experience and knowledge of the functioning and activities of the Council of Europe.

Who may apply?

 • Native Albanian Speakers;
 • Minimum education requirements a diploma ... [lexo me shume]


    2014-09-05 17:30:00 PACE's Monitoring Committee publishes report on Albania

  The Monitoring Committee of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe published on 2 September its Draft Report on Albania dealing with the impartiality of democratic institutions and the civil service, the independence of the judiciary and the fight against the endemic corruption. This draft-report follows the latest visit to Albania of the Monitoring ...
  [lexo me shume]


    2014-08-26 14:26:00 First Steering Committee meeting of the Joint EU/CoE project “Promoting Human Rights and Minority Protection in South East Europe”

  Belgrade, 26 August 2014 - The First Steering Committee meeting of the Regional Joint Programme funded by the European Union and Implemented by the Council of Europe “Promoting Human Rights and Minority Protection in South East Europe” was held in Belgrade, Serbia on 26th August 2014. The Steering Committee members praised the Project ... [lexo me shume]


    2014-08-01 15:00:00 Call for expression of interest of municipalities for small grants

  The Council of Europe (CoE), wishin the joint EU/CoE Project “Promoting Human Rights and Minority Protection in South East Europe”, is organising a Call for expression of interest of municipalities for small grants.

  Location: Albania, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Serbia, “the former ...
  [lexo me shume]


    2014-07-31 15:09:00 Convention to protect women against all forms of violence enters into force

  Strasbourg, 31.07.2014 - Europe is taking a leading role to protect women’s rights around the world, as the Council of Europe’s Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence enters into force tomorrow. ... [lexo me shume]


    2014-07-16 16:03:00 CALL FOR TENDER - 2014/AO/36

  The Council of Europe (CoE), wishin the joint EU/CoE Project “Promoting Human Rights and Minority Protection in South East Europe”, is organising a Call for Tenders with a view to awarding a contract for the provision of a baseline and final survey of a project on human rights and minority ... [lexo me shume]


 
   © CoE Information Office, Tirana 2004 | Graphics and Programming by CPR Production   top